Crepi-Bel

Crepi-Bel, departement van de Carro-Bel Group, is ervaringsdeskundige in de plaatsing van gevelbekleding. Maar waarom kies je nu voor een gevelbekleding?  

Eén van de makkelijkste manieren om je woning te isoleren is ze te bezetten met isolatie en crepi. Het materiaal is licht in gewicht, in enkele dagen geplaatst en geeft je woning een nieuwe look. Bovendien voldoet het aan de laatste isolatienormen waardoor je huis een meerwaarde krijgt. 

Crepi-Bel is gespecialiseerd in: 

Sierpleisters: Sierpleisters zijn decoratieve pleisters die een ideale afwerking bieden van de geïsoleerde gevel. Ze zijn niet enkel trendy, maar zorgen ook voor de nodige bescherming. Architectuur met sierpleisters geeft een hedendaagse en moderne look aan je woning. 

Steenstrips: Onze steenstrips geven het natuurlijke effect van een traditioneel gemetste gevel. 

Herstellen en schilderen van vervuilde gevels: De geveltherapeut is intussen ook gespecialiseerd in de renovatie van oude bestaande cement- en kunstharsgebonden sierpleister. Hierbij maken we gebruik van ontmossingsproducten en vuilverwijderaars. Na de reiniging brengen we een coating aan. Zo krijgt je woning een onderhoudsarme, mooie gevel. 

Bekijk hier alle realisaties van Crepi-Bel.