HomeClass garandeert jou een sfeervol, nieuw interieur naar jouw wensen op maat van jouw budget.

HomeClass realiseert alle kasten op maat voor uw keuken, badkamer, home office, dressing, slaapkamer, ...

Een pakket van kwaliteit, afwerking en originaliteit is onze topprioriteit. Wij selecteren met de grootste zorg de geschikte materialen in lijn met uw interieurwensen, dankzij onze eigen designers en eigen productie.

Bijdragen aan een warm, uniek en sfeervol interieur is waar het bij ons om gaat. Wij maken een fotorealistische render van uw project, waar u al heel even bij kan wegdromen.

Om dit te realiseren werken wij enkel met de beste merken samen, zoals Siemens, Hansgrohe, Smeg, Gaggenau, Wever & Ducré, PR Living, ...

Ontdek er alles over.

Maatwerk

Maatwerk is een ruim begrip en kan gaan van dressings, keukens, maatkasten, inbouwkasten, boekenkasten, tv meubels tot schuine kasten onder een trap. Geen uitdaging te groot voor onze specialisten.

Elk meubel is uniek en wordt geproduceerd met de grootste passie in ons eigen productieatelier. En dat zie je aan het eindresultaat!

Opbergproblemen zijn er om opgelost te worden, daarom is jouw project bij ons in de beste handen.  Maak een afspraak met één van onze designers of laat ons bij u langskomen. Vertel ons over jouw ideeën en wij doen de rest.


meer foto's

Keukens

Op zoek naar een keuken waar je jouw kookkunsten de vrije loop kan laten, alleen of samen met vrienden of familie? En waar je liefst jarenlang plezier aan beleeft?

Onze designers lopen over van inspiratie en nemen de tijd om jouw ruimte optimaal te benutten met de juiste modellen, kleuren en materialen. Wij werken jouw project graag uit met de aandacht die het verdient.

Op zoek naar keukeninspiratie? Kom ons vrijblijvend bezoeken en ontdek de mogelijkheden van moderne tot landelijke keukens.


meer foto's

Dressings

Een dressing, de droom van elke vrouw!

Je houdt van orde en netheid en laat jouw kledij liever niet rondslingeren? Dan helpen wij jou graag bij het ontwerpen van jouw multifunctionele dressing.

Kies voor een dressing op maat, geheel naar jouw eigen stijl. Heb je al een ontwerp of voorstel in gedachten? Prima, wij brengen deze met veel plezier tot leven en stellen deze met de grootste precisie samen, zodat je echt alles kan opbergen.

In onze showroom stellen wij graag de mogelijkheden aan jou voor.


meer foto's

Meubilair

Op zoek naar meubilair waarin je helemaal tot rust kan komen?

De ontwerpers van PR Living dagen zichzelf iedere dag opnieuw uit om koploper te zijn in de laatste nieuwe trends, gepaard met een tijdloze geest. Elk ontwerp wordt handgemaakt met de nodige passie.

Kom zeker eens langs in onze showroom en laat je neerploffen in een van onze zetels. Vraag raad aan een van onze adviseurs om jouw ruimte aan te kleden met extra gezelligheid.


meer foto's

Verlichting

Op zoek naar verlichting die je nergens anders ziet? Laat je verblinden door het unieke Belgische design van Wever & Ducré.

Dit kwaliteitslabel staat garant voor gebruiksvriendelijke en milieubewuste verlichting die is samengesteld met de beste materialen, in een trendy jasje.

Kom gerust eens langs in onze showroom en aanschouw ons verlichtingsgamma met jouw eigen ogen.


meer foto's