Carro-Tube®

Met plezier stellen wij onze Carro-Tube® voor. Het is een 5-lagige PE-RT-vloerverwarmingsbuis. In samenwerking met onze vloerverwarmingsexperts bepalen wij het meest geschikte systeem voor jouw project. 

Onze Carro-Tube® is combineerbaar met de volgende systemen: 

Tackersysteem: Dit systeem is eenvoudig te installeren en wordt gebruikt op vloerisolatie van gespoten PUR, alle types isolatieplaten of isolerende uitvullagen zoals Iso-Bel (EPS). De Carro-Tube® wordt op de isolatie bevestigd met een tackerapparaat en tackerclips. 

Nettensysteem: Dit systeem wordt toegepast in vloeropbouwen met akoestische vloerisolaties om doorboring van de tussenlaag te voorkomen. Het netsysteem is bovendien bestand tegen hogere belastingen voor industriële toepassingen. De Carro-Tube® wordt op de netten bevestigd. 

Noppenplaatsysteem: Dit geprofileerde systeem is ideaal om vlakke, niet-geïsoleerde of geïsoleerde ondergronden te voorzien van (extra) isolatie onder de noppenplaat. Deze plaat zorgt voor een eenvoudige en gelijkmatige verlegafstand tussen de buizen. De Carro-Tube® wordt zonder extra dampscherm tussen de voorgevormde banen geplaatst. 

Download onze technische fiche voor meer details.